Hirdetések

Hirdetések 2020. február 23. – Évközi 7. vasárnap

· Folytatódnak a hittanórák és a bérmálási felkészítők. Kérjük a szülőket, küldjék gyermekeiket!
· Az elsőáldozók a jövő héten a plébániára jönnek hittanórára.
· Mai napon a perselyezés az ifjúsági pasztorációs programok támogatására fordítódik.
· Ma farsangvasárnap. Sor kerül a hagyományos farsangtemetésre, amely felvonulással kezdődik d.e. 11.30 órától a Szt. Miklós templomtól, majd a Népművészeti Alkotóháznál folytatódik.
· Szerdán, február 26-án hamvazószerda, szigorú böjti nap, a szentmise de. 11 és este 18 órakor lesz. Ezzel elkezdődik a nagyböjt.
· Nagyböjt minden péntekén du. 17.15 órától keresztúti ájtatosságot tartunk. Megkérjük az imacsoportok vezetőit, hogy a keresztúti ájtatosságok vezetésének sorrendjét jelöljék be a kifüggesztett űrlapon.
· A Belső Iránytű következő előadása pénteken, febr. 28-án 19 órától lesz. Előadó: Bátor Botond pálos szerzetes. Előadásának címe: Az életvezetés művészete Szeretettel várunk mindenkit.
· A szeptemberben Budapesten sorra kerülő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra utazóknak regisztrálniuk kell. Egyénileg regisztrálhatnak az IEC2020.hu honlapon, vagy csoportos regisztrációra van lehetőség a plébánián. Részletek olvashatók a plakáton.
· Mivel a jövedelmi adó 2%-ának felajánlásához szükséges 230-as adóív változik, további információkig az ívek fogadását felfüggesztjük. Megértésüket köszönjük.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items