Hirdetések

Hirdetések 2020. január 26. – Évközi 3. vasárnap

· Jegyes kurzus kezdődik házasságra készülő fiataloknak február 8-án, szombaton este 7 órától A Szt. Miklós plébánián.
· A hittanórák február első hetében, azaz 3-án, a bérmálási felkészítők csütörtökön, február 6-án kezdődnek. Az elsőáldozók számára is a hittanórák a plébánián lesznek.
· Utazást szervezünk gyulafehérvárra a püspökszentelésre febr. 22-én. Az utazás ára 50 lej. Iratkozni bármelyik katolikus plébánián január 30-ig lehet. Kérik, hogy a zarándokok öltözzenek vastagon, mert sajnos nem fog mindenki a székesegyházba beférni. Akik a székesegyház előtti téren lesznek, kivetítőn követhetik a szentmisét. A híveknek programfüzetet biztosítanak, amelyből követhetik a szentmise menetét.
· A püspökszentelés miatt a febr. 22-ére beadott szentmisét nem tudjuk elvégezni. Ezért kérjük, hogy aki erre a napra adta be a szentmisét, jöjjön a plébániára, hogy módosítsuk a dátumot.
· Gyűlésbe hívjuk az egyháztanácsosokat szerdán, jan. 29-én 16 órára.
· Kézműves foglalkozás lesz gyermekeknek és kézimunkázni szerető felnőtteknek jövő szombaton 11 órától a plébánia hittantermében. Szeretettel várunk mindenkit!
· Nótás farsangi mulatságot tartanak az Imola panzióban febr. 16-án 15 órától. Jelentkezni lehet Oláh Arankánál. A helyek száma korlátozott.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items