Hirdetések

2019. augusztus 18. – Évközi 20. vasárnap

· Augusztus 20-án, kedden du. 17 órakor kezdődő szentmisén ünnepeljük templomunk felszentelésének 11. éves évfordulóját. Ugyanekkor lesz az új kenyér megáldása is. Ezen a napon 19 órától szentségimádást tartunk.
· Aug. 22-én, csütörtökön d.u. 3-tól Szűz Mária Királynő ünnepén Kovács Péterben búcsús szentmise lesz. A házszentelést Kovács Péterben és a hétvégi házaknál augusztus 20-án és 21-én végzik.
· Az idei 1 Úton Nemzetközi Zarándoknap augusztus 24-én, szombaton az édesapákért szerveződik. Városunkból a zarándokok 12.00 órakor a Szent Miklós templomtól indulnak, 12.45 órakor a zarándokok csoportja megáll a Szent István templomnál, és ott is lehet csatlakozni. Együtt haladunk tovább a gyergyószárhegyi templomhoz, ahol 16 órakor kezdődik az ünnepi szentmise. Szeretettel hívunk, és várunk erre a zarándoklatra, és buzdítunk mindenkit, hogy imádkozzon ezért a célért.
· Hargita Megye Tanácsa tisztelettel hív mindenkit az úzvölgyi katonatemetőbe aug. 26-án, hogy együtt imádkozzunk az ott eltemetett hősi halottak nyugalmáért. Du. 15 órától kulturális program és fúvószenekarok fellépése lesz, majd 16 órától szentmise és koszorúzási ünnepség. Találkozzunk ott minél többen!

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items