Hirdetések

Hirdetések 2019. február 17. – Évközi 6. vasárnap

· Folytatódnak a hittanórák a beosztás szerint. Várjuk a fiatalokat is ifiórára kedden 19 órára.
· Szerdán, febr. 20-án 19 órától szentségimádást tartunk.
· Elsőáldozó gyermekek szüleinek találkozója lesz csütörtökön, febr. 21-én 19 órától a plébánia nagytermében.
· A tavalyhoz hasonlóan idén is farsangi bált szervezünk a gyerekek részére a plébánia hittantermében szombaton, február 23-án délelőtt 11 órától. Jelmezben várjuk a gyerekeket és szívesen látjuk a szülőket is. Farsangi fánkot, süteményt is szívesen fogadnak a szervezők.
· A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2 % -ával felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a templom kijáratánál. Fontos tudni, hogy idéntől a leadási határidő MÁRCIUS 15. A nyomtatványokat az első pontnál a személyes adatokkal kitöltve és aláírva a plébánia irodájában kell leadni legkésőbb márc. 10-ig.
· Férjek és édesapák lelki hétvégéje lesz a csíksomlyói Jakab Antal Házban február 22 – 24 között. Jelentkezési határidő febr. 17. Részletekért érdeklődni lehet a plébánián és a csalad.ro weboldalon.
· Két héttel ezelőtt leégett a sepsibükkszádi plébánia épülete. A plébánia megsegítésére gyűjtést rendelt el a Főegyházmegye. Ezért a mai nap a perselyezést erre a célra fordítjuk.
· Keresünk olyan önkéntes személyt, aki vállalja a Békény utcai csengettyűvel való rendszeres harangozást. Fontos, hogy ne szűnjön meg az évtizedes hagyomány!

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items