Hirdetések

Hirdetések 2019. február 10. – Évközi 5. vasárnap

· Holnap kezdődik a Házasság Hete. Ennek keretében egész héten programok lesznek házaspárok részére. Részletek olvashatók a plakátokon és a plébániánk facebook oldalán. Bíztatjuk híveinket, vegyenek részt a programokon.
· A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2 % -ával felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a templom kijáratánál. Fontos tudni, hogy idéntől a leadási határidő MÁRCIUS 15. A nyomtatványokat az első pontnál a személyes adatokkal kitöltve és aláírva a plébánia irodájában kell leadni legkésőbb márc. 10-ig.
· Az Őszirózsák Idősek Klubja szeretettel várja olyan új tagok jelentkezését, akik szívesen részt vesznek a klub életében.
· Férjek és édesapák lelki hétvégéje lesz a csíksomlyói Jakab Antal Házban február 22 – 24 között. Jelentkezési határidő febr. 17. Részletekért érdeklődni lehet a plébánián és a csalad.ro weboldalon.
· Engesztelő napot szerveznek a Szűzanya gyergyói könnyezése kezdetének 11. évfordulójára szombaton, febr. 16-án a Szent Miklós plébánián. Részletek olvashatók a hirdetőtáblán.
· Az elmúlt vasárnap a reggeli órákban leégett a sepsibükkszádi plébánia épülete. A plébánia megsegítésére gyűjtést rendelt el a Főegyházmegye. Ezért a jövő vasárnap, február 17-én a perselyezést erre a célra fordítjuk.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items