Hirdetések

Hirdetések 2019. február 3. – Évközi 4. vasárnap

· Jegyes kurzus indul házasságkötésre készülő fiatalok számára február 9-én, szombaton este 19.00 órától a Szent Miklós plébánián. Kérjük, jelentkezzenek a házasságkötésre készülő fiatalok.
· Idén is megszervezik az idősek és betegek zarándoklatát Csíksomlyóra, február 11- én hétfőn. A szentmise de. 10.30 órától lesz. Iratkozni a Szent Miklós Plébánián lehet. Az utazás ára 20 lej. Az autóbusz 8.30 órakor indul a Szent Miklós Plébánia elől.
· Február 11 – 17 között lesz megszervezve a Házasság Hete. Ennek keretében egész héten programok lesznek házaspárok részére. Részletek olvashatók a plakátokon és a plébániánk facebook oldalán. Bíztatjuk híveinket, vegyenek részt a programokon.
· Az Arbor szövetség és a Szent István plébánia a „Jó, ha tudjuk” - új előadás sorozat keretén belül szeretettel hív mindenkit a Ferenczi Attila – „Létezik-e helyes magyar nyelvhasználat?” című előadására. Az előadást febr. 7-én, csütörtökön este 7 órától tartjuk a plébánia nagytermében.
· A kedves hívek figyelmébe ajánljuk, hogy mindazon személyek, akik rendelkeznek jövedelmi adójuk 2 % -ával felajánlhatják az egyháznak is. A kitöltendő nyomtatványokat átvehetik a templom kijáratánál. Fontos tudni, hogy idéntől a leadási határidő MÁRCIUS 15. A nyomtatványokat az első pontnál a személyes adatokkal kitöltve és aláírva a plébánia irodájában kell leadni legkésőbb márc. 10-ig.
· Az Őszirózsák Idősek Klubja szeretettel várja olyan új tagok jelentkezését, akik szívesen részt vesznek a klub életében.
· Férjek és édesapák lelki hétvégéje lesz a csíksomlyói Jakab Antal Házban február 22 – 24 között. Jelentkezési határidő február 17. Részletekért érdeklődni lehet a plébánián és a csalad.ro weboldalon.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items