Hirdetések - december 18.

· Folytatódnak a RÓRÁTÉ szentmisék. A szentmisék alkalmával gyónási lehetőség van, éljünk vele!
· Kedden, dec. 20-án este 19 órától szentségimádás lesz itt a templomban.
· Csütörtökön, dec. 22-én meglátogatjuk azokat a nem elsőpéntekes betegeket, akik karácsonyi szentgyónást szeretnének végezni. Kérjük, a hozzátartozókat jelentsék a gyónási szándékokat a plébánián.
· Karácsony vigíliáján, dec. 24-én este a gyerekek pásztorjátékot adnak elő 21.00 órától, majd ezután kezdődik az éjféli mise.
· Karácsony másodnapján szentmisék lesznek:
     - de. 11.00 és este 18.00 órától itt a templomban
     - du. 13.00 órától a Gyilkostónál
· December 26-án, hétfőn, 16 órai kezdettel, szeretettel várnak mindenkit a Szent Miklós templomban tartandó karácsonyi jótékonysági koncertre. Fellépnek: az Ipartestület férfikara, a Domokos Pál Péter Női dalkör, a Salamon Ernő Gimnázium, ill. a Vaskertes Iskola diákkórusa és a Szent Miklós Kamaraegyüttes. Adományaikat a Fogarasi havasokban tragikus balesetet szenvedett testvérpár gyermekeinek szánjuk.
· Megjelent és megvásárolható a Ft. Fejér Lajos atya által szerkesztett és a kilyénfalvi születésű Balázs Antal – Ivó testvérről szóló könyv. Ára 20 lej.
· Falinaptár kapható a sekrestyében és a plébánia irodában.
· Keresztény sajtó kapható a templom kijáratánál.
· Isen fizessével mondunk köszönetet: azoknak, akik segítettek a templom takarításában és annak az üzletnek, aki tisztítószert adományozott!

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items