Hirdetések - október 30.

· Jövő héten a vakáció miatt nem lesznek hittanórák.
· Mindenszentek ünnepén, nov. 1-én, itt a templomban de. 11 órától lesz szentmise. A temetőben szentmise lesz du. 16 órától. A síremlékek megszentelését, illetve az elhunytakért való imát a síroknál du. 14.00 órától elkezdjük, a szentmise után folytatjuk.
· Halottak napján, nov. 2-án, a 18 órás szentmise az egyházközségünkben idén elhunyt halottakért lesz felajánlva. Erre várjuk a hozzátartozókat és rokonokat.
· Mindenszentek és Halottak napján nincs irodai szolgálat.
· Felhívjuk a híveink figyelmét, hogy a temetőben kitett perselyekben gyűjtött pénz kizárólag a Szent Miklós plébánia javára megy. Ezért aki a Szent István plébániát akarja támogatni, kérjük, adományát az ajtónál elhelyezett perselybe tegye. Köszönjük!
· Csütörtökön 17 órától szentségimádást tartunk. Pénteken első péntek, meglátogatjuk a betegeket.
· Felkészítőt tartunk szülők és keresztszülők részére pénteken, nov. 4-én 18.30 órától a plébánián.
· Nők lelki napja lesz megszervezve november 12-én szombaton 9.30-14.30 óra között a Szent Miklós Plébánián „ÉS HA ISTEN NŐ LENNE ? mottóval. További információt a hirdető táblán olvashatnak.
· A Magyar Tudomány Napja tiszteletére nemzetközi történészkonferenciát tartanak a Művelődési központban nov. 4 – 5-én Az 1916-os évi katonai betörés és Székelyföld címmel, ahová szeretettel várják az érdeklődőket!
· Gyergyószentmiklóson koncertezik a David Yengibarian Trió. A három elismert művész november 9-én, szerdán délután hat órától játszik az örmény katolikus templomban. Mindenkit szeretettel várnak!

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items