Hirdetések - szeptember 25.

· Ma, a 11 órás szentmise után templomunkban maratoni Szentírásolvasás lesz. Szeretettel várjuk a híveket!
· Folytatjuk a Márton Áron imakilencedet szept. 28-ig.
· Szerdán, szept. 28-án templomunkban örökös szentségimádási nap van. Délelőtt 10 órakor szentségkitétellel kezdődik és a 18 órás ünnepi szentmisével zárul. Szeretettel várjuk a híveket, hogy bekapcsolódjanak az egész napos szentségimádásba. A rózsafüzér társulatokat pedig kérjük, jelentkezzenek a még üres órák vezetésére.
· Csütörtökön, szept. 29-én, Szt. Mihály ünnepén van a gyulafehérvári székesegyház búcsúünnepe, amelynek keretében lesz Márton Áron püspök úr újratemetése. Erre az eseményre plébániánkról az autóbusz hajnali 5 órakor indul a parkolóból. Kérjük, aki teheti, viseljen székely ruhát. Az ünnep miatt nem lesz esti szentmise és nincs irodai szolgálat sem.
· Bizonyára már értesültek arról, hogy vasárnap éjszaka villámcsapás következtében teljesen leégett az atyhai római katolikus templom. A templom újjáépítésére templomunkban gyűjtést szervezünk. Jövő vasárnap minden szentmisén az erre a célra kihelyezett gyűjtődobozba tehetik adományaikat a templom kijáratánál.
· A gyergyószentmiklósi Állampolgársági Iroda segítséget nyújt azon magyar állampolgárággal rendelkező honfitársaknak, akik élni szeretnének szavazati jogukkal a kvóta referendum ügyében. Részletek és elérhetőségek olvashatók a hirdetőtáblán.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items