Hirdetések

Hirdetések 2017. december 24.

· Ma, dec. 24-én este a gyerekek pásztorjátékot adnak elő 21.00 órától, majd ezután kezdődik az éjféli mise.
· Holnap, Karácsony napján a szentmisék a megszokott ünnepi sorrendben lesznek!
A 11 órás szentmise után a Családos közösség előadását láthatjuk, az esti szentmise után pedig a gyergyószentmiklósi fúvószenekar karácsonyi koncertet mutat be!
· Karácsony másodnapján szentmisék lesznek:
- de. 11.00 és este 18.00 órától itt a templomban
- du. 13.00 órától a Gyilkostónál
· Dec. 31-én, Szent Család vasárnapja egyben Szilveszter napja. Az év végi hálaadó szentmise este 18.00 órakor lesz. Ugyanakkor 23.30 órától rövid szentségimádást tartunk éjfélig, ahová szeretettel várjuk a híveket, hogy együtt köszöntsük az újévet.
· Újév napján 11.00 és este 18.00 órától lesz szentmise.
· Egyházközségünkben a házszentelés jan. 2-án kezdődik. Minden reggel 9 óra körül indulunk. Kérjük, hogy nézzék át figyelmesen a házszentelési beosztást, mert változások vannak az előző évekhez képest. A beosztás ki van függesztve a hirdetőtáblán, az internetes honlapunkon, és a plébánia facebook oldalán is. Lehetőség van egyházi hozzájárulás kifizetésére a házszentelés alkalmával a kántoroknál. Bíztatjuk a kedves híveket, hogy fogadják kellő áhítattal a Szent Keresztet. Azok, akik vállalják a vacsorával való kiszolgálást, kérjük, hogy jelezzék. Előre is hálásan köszönjük!
· Gyűjtést szervezünk NEUHARDT ANITA 8 éves kislány térdműtétjének támogatására. Adományaikat a kijáratnál elhelyezett gyűjtődobozba tehetik. Előre is köszönjük!

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items