Hirdetések

Hirdetések 2017. november 19.

· Holnap, hétfőn nem lesz irodai szolgálat!
· Holnap, nov. 20-án, az esti szentmise után szentségimádást tartunk.
· Krisztus Király ünnepének előestéjén különböző helyeken, de egy időben szentségimádás lesz, amelybe a mi egyházközségünk is belekapcsolódik. Templomunkban is nov. 25-én, szombaton 17–18 órától lesz a szentségimádás, ahová mindenkit szeretettel várunk. Fontos lenne, hogy a sok helyszínen egyszerre legalább 20 000-en imádkozzanak. Részletek olvashatók plébániánk facebook oldalán, ahol kérjük, aki teheti regisztráljon.
· Az idén is lesz adventi vásár a Szent István templom előtti téren. Célja: Segítséget nyújtani azoknak, akik rászorulnak. Kérjük azokat, akik részt szeretnének venni, jelentkezzenek a plébánia irodáján, hogy asztalt tudjunk biztosítani. Külön kérésünk, hogy csak kézműves munkákat ajánljanak eladásra. A vásáron résztvevők bevételének bizonyos százalékát szívesen fogadjuk a kitűzött cél elérése érdekében. Köszönjük!
· Folytatódnak a plébániai hittanórák és a bérmálási felkészítő a kifüggesztett beosztások szerint. Kérjük a szülőket, bíztassák gyermekeiket a hittanórákon való részvételre!
· Folytatódik a kézműves foglalkozás is gyerekek és felnőttek részére minden szombaton de. 11 órától a plébánián. Szeretettel várunk mindenkit!
· A gyergyószentmiklósi önkormányzat idén is útjára indítja az Együtt Egymásért szentmiklósiakért programot, november 24 és december 16-a között.
Az előző évekhez hasonlóan tartós élelmiszert gyűjtünk szűkös körülmények között élő gyergyószentmiklósi sokgyermekes családoknak, egyedülálló időseknek, egyszülős családoknak, sérültet gondozó családoknak, hogy kissé könnyebbé tegyük számukra az ünnepi készülődést.
Tekintettel arra, hogy idén advent 4. vasárnapja, december 24-e, szeretnénk egy héttel hamarabb elkezdeni a közösségi akciót, hogy karácsonyig minden család asztalára kerülhessen az adomány.
Az idei program fővédnöke: Ft. Sajgó Balázs, a Caritas lelki igazgatója.
Mottója: A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz. (Ákos)
Mindenkit szeretettel meghívunk pénteken, nov. 24-én 17 órai kezdettel a program megnyitójára a Sláger Centerben található gyűjtőponthoz.
Tartós élelmiszert adakozni hétköznapokon a BB Market, a Kordiál üzletekben és a szociális osztály székhelyén lehet, szombatonként pedig a Sláger Centerben.
· Katolikus falinaptár és forgatós naptár kapható a plébánián és a sekrestyében. Ára 3 illetve 10 lej.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items