Hirdetések

Hirdetések 2017. április 2.

· Nagyböjt minden péntekén du. 17.15 órától keresztúti ájtatosságot tartunk.
· Ma a 11 órás szentmise után szentségimádást tartunk.
· Jövő héten elsőpéntek, meglátogatjuk a betegeket.
· Felkészítőt tartunk kereszteltetni szándékozó szülők és keresztszülők részére április 7-én 18.30 órától a plébánián.
· Szombaton, április 8-án de. 9 órától húsvéti nagytakarítás lesz a templomban, ahová minden segítséget szívesen fogadunk!
· Virágvasárnap az ünnepi szertartás 11 órakor a templom állomás felőli ajtajánál barkaszenteléssel kezdődik, majd körmenettel vonulunk a templomba, ahol folytatódik a szentmise. Kérjük a híveket, hogy a templom előtti téren gyülekezzenek a barkaszentelésre.
· Megkérjük az imacsoportok vezetőit, az egyháztanácstagjait, az ifjúságot hogy a nagyszombati szentségimádás sorrendjét jelöljék be a sekrestyében található űrlapon.
· Húsvét közeledtével a kedves hívektől adományokat fogadunk el a Szentsír díszítésére.
· Egyházközségünkben a Triduum (3 napos, szentbeszéddel egybekötött előkészület a Húsvétra) április 6-7-8-án lesz.
· Elváltak és újraházasodottak lelki hétvégéjét tartják ápr. 7-8-án a székelyudvarhelyi Szt. Pió Lelkigyakorlatos Házban. Jelentkezni ápr. 5-ig lehet. Részletek olvashatók a hirdetőtáblán.
· Zarándoklatot szervezünk Gyulafehérvárra elsősorban a gyermekek és ministránsok részére a nagycsütörtöki olajszentelési szentmisére. (Felnőtteket is fogadunk!). Jelentkezni lehet április 10-ig. Az utazás ára 38 lej, amit egy összegben a jelentkezéskor kell kifizetni. Ha az utazás valamilyen okból elmarad, a pénzt visszafizetjük.

Helyi hírek

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items